Kövess minket

Sport

Lamar Odom az életéért küzd

Az egykori Clippers és Lakers játékos egy bordélyházban lett rosszul, Nevadában.

Megosztva

LamarFotó: Getty / Europress

A kosaras még szombaton érkezett meg a Dennis Hof tulajdonában lévő Love Ranchre, ahol napokig „bulizott” lányokkal. A bordélyház egész Amerikában hírhedt, aki ott akar partizni mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a hely ugyanis kicsit sem olcsó.

Odom, egy növényi szert szedett ott-tartozkódása alatt, amelynek potencianövelő hatása van, mint a viagrának. Tegnap délután egy, a bordélyházban dolgozó hölgy szerette volna meglátogatni L.O-t a VIP lakosztályában, de a kosaras eszméletlenül hevert az ágyában. A lány rögtön értesítette a ranch menedzserét, aki a szobába sietett és Odomot az oldalára fordítván vette észre, hogy nyálkás folyadék ömlik a szájából és az orrából. Azonnal hívták a mentőket, akik a Pahrump Kórházba vitték a kritikus állapotban lévő kosarast. Odomot intubálni kellett, mert nem tudott addigra már lélegezni sem. Állapota olyan súlyos volt, hogy helikopterrel Las Vegasba kellett szállítani, hogy ott folytassák a kezelését.

Egyelőre azt tudni, hogy komában van, a tüdeje és a mája is sérült, továbbá lélegeztetőgépen tartják. Időközben családja is megérkezett Las Vegasba.

Hajrá Lamar!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés