Kövess minket

Sport

„Szeretném, ha a Zumbával segíthetnék az embereknek” – InterYou Szerecz Róbert Zumba® oktatóval

A női Zumba® oktatók után most a férfiak szemével is betekintünk a Zumba® világába: következő interjúnk alanya Szerecz Róbert, aki Dunaújvárosban tart órákat, emellett táncpedagógusként is dolgozik.

Megosztva


Mit adott Neked a Zumba®?

2011 februárban végeztem el a Zumba® B1 Instructor képzést, augusztusban a B2 és a ZumbAtomic tanfolyamokat. Azóta mindennap „mérgezem” a hölgyeket a Zumba® szeretetével. Nekem a Zumba® egyfajta szabadságot adott, felszabadulás, bolondság, önfeledt, nagybetűs Tánc! Táncpedagógusként és táncosként is vallom és tudom, hogy a táncművészet ajándék a néző számára is. A Zumba® is tánc, fitnesz is egyben, édes verejték a hétköznapokban.

Mi a célod oktatóként?

Szeretném, ha minél többen megismernék ezt a világot, közösséget, akik már szinte család, mert sokszor tapasztaltam vendégeimnél a pozitív változást, mind testük és lelkük viszonylatában. Egy vendégem mesélte, hogy a férje megjegyezte a Zumba® óra után, hogy hogy megszépült. Igen, látszik az órák után a változás, felpörögnek, kitombolják magukat. Szeretném, ha a Zumbával segíthetnék még több embernek, hogy az életüket meg tudják változtatni egy kicsit.

Mi jelent számodra a Zumba® életérzés?

Felszabadult buli hangulat, kötöttségek nélkül, önfeledt, örömteljes őrületet! Zumbázás közben mindenki önmaga lehet, ha akar, kiabálhat, énekelhet, ahogy érzi, ahogy jól esik neki. Ebben én partner vagyok. Ja, és nem vagyok „normális” Mert kell egy kis áramszünet. Dunaújvárosban oktatok.

Robival és csapatával is találkozhattok majd a Happy Birthday Beto eseményen!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés