Kövess minket

Sport

Tom Brady 201. NFL győzelmét szerezte, ezzel rekorder lett!

Peyton Manninget taszította le a trónról.

Megosztva

Tom Brady, a New England Patriots irányítója karrierje 201. győzelmét aratta a profi amerikaifutball-ligában (NFL), amivel megelőzte az örökranglista élén Peyton Manninget.

Brady a Los Angeles Rams elleni hazai mérkőzésen 269 yardot passzolt, s bár csupán egy touchdown-átadása volt, csapata azonban így is könnyedén, 26-10-re győzött.

[gif]http://i.giphy.com/t52WDCKurwotG.gif[/gif]

A vasárnapi mérkőzések közül az Atlanta Falcons és a Kansas City Chiefs összecsapása hozta a legérdekesebb végjátékot. Az atlantai meccsen a vendégek már 27-16-ra is vezettek, a hazaiak azonban fordítani tudtak, miután 4:32 perccel a vége előtt touchdownt értek. A 29-28-as előny azonban pillanatok alatt semmivé lett, miután a touchdownt követő kétpontos kísérletnél az Atlanta irányítója, Matt Ryan passzát Eric Berry, a Chiefs védője kapta el, és a hazai célterületre futott vele el. Berry bravúros játéka két pontot ért, így a Kansas City 30-29-re győzött.

Vasárnap az is eldőlt, hogy – a mezőnyben elsőként – a ligaelső Dallas Cowboys bejutott a rájátszásba. A Cowboys még csütörtökön játszott és győzött, ám a playoff-helye a vasárnapi játéknap eredményei után vált egyértelművé.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés