Kövess minket

Sport

Traktortaxi és császármozsa egy hüttében: így telt a magyar válogatott vasárnapja

A csapatépítés jegyében telt a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott vasárnapja az ausztriai edzőtáborban.

Megosztva

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint szombaton Gera Zoltán, Guzmics Richárd és Szalai Ádám, vasárnap pedig Kleinheisler László csatlakozott a Bad Kleinkirchheimben edzőtáborozó kerethez.


Vasárnap reggel kerékpározással melegítettek be a játékosok, majd az edzést követően a levezetést is így végezték. Az ebéd után csapatépítés szerepelt a programban, a labdarúgók egy helyi különlegességgel, az úgynevezett traktortaxival látogattak el egy közeli hegycsúcsra, ahol a hüttében megkóstolták a híres osztrák császármorzsát, és egyéb helyi különlegességeket. A kikapcsolódás végén bő félórás sétát is tettek.

Hétfőn további edzések szerepelnek a magyar csapat programjában.

A válogatott szerdáig készül Ausztriában, majd pénteken 18 órától az Afrika-bajnok Elefántcsontparttal vív barátságos mérkőzést a Groupama Arénában. Ezt követően hétfőtől ismét Bad Kleinkirchheimben folytatódik a felkészülés, az Európa-bajnokság előtti utolsó barátságos találkozót pedig június 4-én a világbajnok német csapattal játsszák a magyarok Gelsenkirchenben.

A magyar válogatott 44 év után szerepel ismét Eb-n: június 14-én Ausztria ellen kezd Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal találkozik, végül 22-én Lyonban Portugáliával csap össze.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés