Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • 10 millió dollárra perli Pablo Escobar családja 2 Chainz-t, amiért a drogbáró nevével nyitott éttermet Atlantában

10 millió dollárra perli Pablo Escobar családja 2 Chainz-t, amiért a drogbáró nevével nyitott éttermet Atlantában

Offmedia- 2020.06.18. 15:36
A család állítja, nem adtak rá engedélyt.
A néhai kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar rendszeres szereplője rap szövegeknek, a Wu-Tang Clantól kezdve Kanye Westen át Future-ig, rengetegen dobták már be a nevét valamelyik dalban, de 2 Chainz még ennél is tovább ment, és róla nevezte el Atlantában található két éttermét. A baj csak az, hogy ez Escobar családjának nagyon nem tetszik, és most peres úton próbálják meg elérni, hogy a rapper változtassa meg a helyek neveit.

A TMZ információ szerint Escobar családi vállalkozása, az Escobar Inc. elég súlyos, 10 millió dolláros összegre perelte be 2 Chainz-t, amiért a rapper Escobar Restaurant and Tapas nevű éttermei engedély nélkül használják a drogbáró nevét és arcát. A peranyagban felsorolják, hogy az Escobar nevet nem csak az étteremhez, de a hozzá tartozó merch ruhákhoz is felhasználják, sőt egyes kaják neveihez is hozzádobták. El Patrón arcképe ráadásul több helyen is ott díszeleg, mint dekoráció.

Forrás: Facebook
Az Escobar Inc. cég minimum 8 számjegyű kártérítést követel, valamint követelik, hogy 2 Chainz ne használja többet Don Pablo képmását és nevét üzleti célokra.

Hozzászólások

Érdekes lehet