Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • 150 új munkát hoznak létre 21 Savage hátrányos helyzetű fiatalokat segítő programja segítségével

150 új munkát hoznak létre 21 Savage hátrányos helyzetű fiatalokat segítő programja segítségével

Offmedia- 2019.03.08. 20:00
A rapper továbbra is segíteni szeretné a közösséget.
21 Savage-ről az elmúlt hetekben csak a bevándorlásiak általi letartóztatása kapcsán lehetett hallani, de amióta elengedték megpróbál tenni róla, hogy pozitívabb energiák szabaduljanak fel körülötte. Elsőként, létrehozott egy "21 Savage Bank Account Campaign" nevű programot a hátrányos helyzetű fiatalokat segítő Get Schooled és Juma nevű civil szervezetekkel, most pedig ennek a programnak a keretében 150 állást biztosítanak fiatalok számára.

A program keretein belül a hányattatott sorsú és ezáltal a munkapiacra nehezebben belépő fiatalokat kívánják segíteni. A 150 munkahely mindegyike büfés állás lesz, különféle sportrendezvényeken, szerte Amerikában. A fiatalokat betanítják, plusz egyéb karrierlehetőségeket is vázolnak nekik. 21 Savage szerepe azon túl, hogy ő az arca az egész kampánynak, abban merül ki, hogy tanácsokat ad a jelentkezőknek, hogy a megszerzett fizetést miként tudják okosan elkölteni, valamint befektetni.

"Habár a "Bank Account" című dalom első lett a slágerlistákon, semmit sem tudtam a bankokról és a megtakarításokról fiatal éveim alatt. Sokat kellett tanulnom, egyre tudatosabban intéztem a pénzügyeimet, rájöttem mennyire jó érzés, ha te irányítod a pénzed és nem fordítva. Szeretnék segíteni azoknak a fiataloknak, akik hasonlóan nehéz körülmények között nőttek fel, hogy okosabban kezeljék a pénzt" - mondta 21.

(VIBE)

Hozzászólások