Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

4 dolog, amire még jó az óvszer

Fiji- 2016.06.12. 11:00
1394
Igen, egy óvszer elsődleges funkciója, hogy segédeszközként szolgáljon a hálószobában, azonban ezen kívül egy kis leleményességgel több dologra is használható. A legjobb tippeket most is az internet adja.

Elsőre talán kicsit furcsa lehet, de az óvszer segítségével készíthető jég. Egyértelműen nem a legolcsóbb megoldás a jégkocka készítésére, de mivel a szükség – és persze a whisky – törvényt bont, ezért a fagyasztóba vele!Valaki megvágta a kezét és a seb kötést igényel? Miután sebtapasszal leragasztottad, az óvszerrel stabilizáld. Az óvszer nemcsak a nemi betegségektől képes megóvni, hanem ilyen esetekben a fertőzésektől és attól is, hogy a sebet víz érje. Ezzel az ideiglenes megoldással, akár még strandolhatsz is.
Sosem sikerül kinyitni a befőttes üveget? Az óvszer arra is megoldást nyújthat, csak annyit kell tenned, hogy ráhúzod és csavarod. Ennek az egyszerű trükknek a segítségével a nap hősének érezheted magad. A konyhában ezen kívül igénybe veheted még akkor is, ha gyümölcsöt szeretnél tartósítani.


Közeleg a nyár, a hatalmas csobbanások ideje. Ha napokat tervezel a víz közelében tölteni, akkor célszerű, ha kütyüdet is megóvod majd. Egy óvszer ebben az esetben is a segítségedre tud sietni, nemcsak a telefon méretéhez igazodik, hanem szárazan is tartja azt.

(refresher.sk nyomán)

Hozzászólások