Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

5 menő lakás az Airbnb-n

Offmedia- 2016.06.17. 15:43
304
Elképesztő luxuslakásokat lehet találni a szálláskereső oldalon.
Sokunk számára csak álom, hogy egy igazi luxuslakást kivegyen, ha nyaral, különösen, ha egy éjszaka több száz, vagy több ezer dollárba kerül. Annak ellenére, hogy az Airbnb-t elsősorban úgy ismerjük, hogy olcsón, jó szállásokat lehet rajta kifogni, azért itt is találni olyan különleges lakásokat, villákat, amiket látva csak folyik a nyálunk.

Az oldal összeállított egy luxus válogatást, ebből szemezgettünk most.

Island Harbour, Anguilla
Anguilla Nagy-Britannia tengerentúli területe, a sziget a Kis-Antillák szerves része. Ezt a villát 2100 dollár/éjszaka (csaknem 600 ezer forint) áron lehetne kibérelni. Az 5 hálószobás luxusvilla 10 vendég befogadására alkalmas, feszített víztükrű medencéje van, saját edzőterme, és lenyügöző kilátást nyújt az óceánra.

Forrás: Airbnb
Cartagena De Indias, Kolumbia
Ezt a kecót már jóval olcsóbban, potom 721 dollár/éjszaka (201 ezer forint) áron kivehetjük. Nyolcan férnek el benne kényelmesen, tartozik hozzá egy nyitott terasz, medence, valamint zongora szalon is.

Forrás: Airbnb
Penafiel, Portugália
Ez a rusztikus otthon Porto szívében található, négy hálószobája van, és eszméletlenül gyönyörű kilátása a Douro folyóra. Na és ez a medence...! Ha van 301 dollárunk éjszakánként (84 ezer forint), ne habozzunk lecsapni rá!

Forrás: Airbnb
Acquapendente, Olaszország
Ez a 4000 négyzetméteres otthon félúton van Róma és Firenze között, a toszkán vidéken. 10-en bőven kényelmesen elférnek benne, van egy saját könyvtára, feszített víztükrű meddencéje, saját tava, valamint gyümölcsültetvénye. Igaz, aki ide akar jönni, annak legalább hét éjszakára ki kell vennie az ingatlant, 711 dollár/éj (198 ezer forint) áron.

Forrás: Airbnb
Fokváros, Dél-afrikai Köztársaság
Ennek a lakásnak többek között az a nagy előnye, hogy mind az Atlanti-óceánra, mind az Asztal hegyre fergeteges kilátással bír. Ráadásul csupán 10 percnyi utazásra van Fokvárostól. Itt egy éjszakáért 405 dollárt (113 ezer forintot) kérnek el.

Forrás: Airbnb

Hozzászólások