Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • 50 Cent továbbra is lezúzná Conor McGregort egy utcai bunyóban

50 Cent továbbra is lezúzná Conor McGregort egy utcai bunyóban

Kócsi- 2018.01.11. 11:08
7251

Aludj csak, én álmodom.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Conor McGregor és 50 Cent nem eszik egymás tenyeréből. Az UFC harcos Floyd Mayweather elleni "haknija" óta ez hatványozottan is igaz. Akkor oda-vissza ment az oltogatás mindkettőjük részéről, Fifty például azt találta mondani egy alkalommal, hogy megverné az írt, ha az utcán kellene bunyózniuk egymással. Sokan elmosolyodtak a bajszuk alatt ezen kijelentéseket hallva, ám úgy fest a rapper mindezt abszolút komolyan gondolta.

Fif a héten Londonban promózta új filmjét, a Den of Thieves-t. Természetesen egy csomó cikk, illetve interjú jelent meg vele kapcsolatban a helyi lapokban, mi mégis az Express írására hívnánk fel a figyelmet. Ebben egy újságírói kérdésre válaszolva elmondja, hogy továbbra sem lenne Conornak ellene sok esélye, ha a sors úgy hozná.

"Ők ezt egyáltalán nem értik. Itt nehézsúlyról van szó. Kapnak egyet, aztán jön a fehér fény, majd Isten szól hozzájuk. Vegyetek vissza. Az utcán más a kotta, mint a ringben" - kezdett bele, majd így folytatta az esélylatolgatást:

"Ő csak 70 kilogramm, míg én 102 vagyok".

Igazán komoly, sportszakmai érvelés, bár nem feltétlen győzött meg minket.

(Express)

Hozzászólások