Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • A globális felmelegedésre hívja fel a figyelmet ez a New York-i falfestmény, melyet a Wu-Tang Clan inspirált

A globális felmelegedésre hívja fel a figyelmet ez a New York-i falfestmény, melyet a Wu-Tang Clan inspirált

Offmedia- 2018.07.06. 13:32
1554
Több Wu-Tang tag és Redman is áldását adta az alkotásra.
Forrás: Instagram / redmangilla
Egy New York-i művész, Cody Perez egy hatalmas, 185 négyzetméteres falfestménnyel próbálja felhívni a figyelmet a globális felmelegedésre, a mű neve “Climate Change Ain’t Nuttin To Mess With”, és igen, ez nem véletlenül hangzik úgy, mint az a bizonyos '93-as Wu-Tang nóta.

A Staten Island-en felfestett alkotást a Wu-Tang Clan inspirálta, ez a címen túl abból is lejöhet, hogy a nagy vihart jelképező képződmény a NYC banda logójára hasonlít. Perez amúgy nem csak úgy felpingálta egy random falra a művet, előtte a helyi, állami kulturális szervezettel is lebeszélte a dolgot, ezután került ki a Richmond Hood Company épület falára. A festésbe helyi középiskolások is segítettek. Perez célja a figyelemfelkeltésen túl az volt, hogy a jövő generációjában elültesse a globális felmelegedés elleni harc fontosságának üzenetét, hogy ha esetleg olyan politikai pozícióban kerülnek a jövőben, ahol erről is dönthetnek, megfelelő törvényeket szavazzanak meg. A projektet több Wu-Tang tag, és Redman is támogatta.


View this post on Instagram

Save the date, this sat 6/30 for the public unveiling/celebration from 12-4 @richmondhoodco 827 castleton ave SINY... a public awareness install mixed with some education, and some staten island history from the illest clan in the land.. powered by @statenarts headlined by @redmangilla and supported by @mathematicswu of the @wutangclan .. this 2000 sq ft 2 story project has been a year in the making in grant applications, donations, planning and strategizing, to completion. There are 12 other artist who also blessed the walls of #artistally so be sure to come ill, chill, and get a fill of some fresh new works 💪🏽 SEE YOU THERE !!! #hurricanewu #prez #richmondhoodcompany #redman #mathematics #wutangclan #statenarts #deptofculturalaffairs #statenisland #shaolin #art

A post shared by Prez One (@prezarecta) on


(HipHopDX)

Hozzászólások