Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • A Hulkot alakító Mark Ruffalo szerint a magyar politikai ellenzék a példa a hétköznapi hősökre

A Hulkot alakító Mark Ruffalo szerint a magyar politikai ellenzék a példa a hétköznapi hősökre

Szaghmeiszter Máté- 2019.10.11. 18:22
Az egyik Bosszúálló is véleményt alkotott a vasárnapi választásról.
A 24.hu szúrta ki, hogy a vasárnap esedékes magyarországi önkormányzati választásról Mark Ruffalo színész, a Marvel filmek Hulkja is kifejtette a véleményét.

hollywoodi sztár személyes Facebook oldalán néha keményen beleáll a közéleti témákba, nemrégiben például Boris Johnson angol miniszterelnököt osztotta ki egy poszt erejéig, most pedig a magyar embereket, pontosabban az ellenzéki erőket dícsérte, amiért összefognak a demokrácia jegyében. Mint írta:


"A Föld leghatalmasabb hősei valójában a hétköznapi emberek, akik akkor harcolnak a demokráciáért, amikor az veszélyben van. Washingtontól Budapestig próbálnak megosztani minket a demokrácia ellenségei a félelemmel – olyan emberektől, akik más nyelven beszélnek, más vallásban hisznek vagy más helyről jönnek. Azt szeretnék, ha megrémülnénk és teljhatalmat adnánk nekik, lerombolnák a szabad sajtót, eltérítenék a bíróságokat és ellopnák a közvagyont, hogy magukat gazdagítsák. Ezt csinálja Trump az Egyesült Államokban, és ezt csinálja Orbán is Magyarországon. A demokrácia támogatója vagyok, örömmel látom, hogy Magyarországon összefog az ellenzék és együtt védik meg a demokráciát. Ez üzenet a világ embereinek, akik hallják, és együtt állnak ki mögöttetek."


Korábban amúgy egy másik Avengers színész, Scarlett Johansson is megszólalt magyar politikai témában, ő egy kormánypárti lap értesülését cáfolta, hogy támogatná Tarlós István újrázását Budapesten, állítása szerint ő szimplán a város szépségét dícsérte, mikor itt járt, ami nem egyenlő politikai állásfoglalással.

(24.hu)


Hozzászólások

Érdekes lehet