Keresés
5O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • A Power Rangers egyik színésze, egy hatalmas karddal aprította miszlikbe lakótársát

A Power Rangers egyik színésze, egy hatalmas karddal aprította miszlikbe lakótársát

Offmedia- 2016.01.15. 11:00
146

Az eset (sajnos) nem egy forgatáson történt.


Úgy tűnik, Ricardo Medina nem tudott kilépni szerepéből, mikor lakótársával, Josh Sutter -el összeveszett Los-Angeles-i otthonukban. A két férfi azon kezdett vitázni, hogy Sutter szerint, Medina barátnője nem tud normálisan parkolni. A 36 éves színész, aki a piros Power Rangers-t játszotta korábban, ezt annyira mellre szívta, hogy előrántotta a kardját és többször megszúrta, megvágta vele barátját. Később aztán hívta a rendőrséget és a lakásban várta meg a nyomozókat.

Az eset pont egy éve történt, akkor nem tartóztatták le a férfit, most azonban újabb bizonyítékok kerültek elő az ügyben. Medina önvédelemre hivatkozik, szerinte először barátja támadt rá. A színész, aki a Power Rangers sorozatban Samurai Deker legnagyobb ellenfelét játszotta, 1 millió dollár ellenében helyezhető ideiglenesen szabadlábra. Ha elitélik, 26 évet is kaphat!


Ha már a Power Rangers-nél tartunk, meg kell említenünk Jason David Frank-et is, aki zöld rangert, Tommy-t alakította a sorozatban. Jason profi MMA versenyzőként is ismeretes. Öt meccséből hármat kiütéssel fejezte be, kettőt pontozással nyert. A színész és sportoló, négy évesen kezdte el a harcművészetet, tizenkét évesen már oktatta. Később megvette azt a klubot, ahol elkezdett bunyózni.

Hozzászólások