Keresés
6O
Budapest
2017.11.25., szombat (Katalin)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • A rövidital kedvelők legújabb kedvence: whiskys fogpiszkáló

A rövidital kedvelők legújabb kedvence: whiskys fogpiszkáló

Offmedia- 2015.10.24. 12:38
504
Ízesített élvezet.

daneson 6

Rengetegen használnak fogpiszkálót egy-egy étkezés után, de gondoljunk csak arra, hogy például amikor elfogyasztunk egy hatalmas adag pattogatott kukoricát, bármit megtennénk egy csomag fogpiszkálóért. Ha ezek a kis fa rudacskák még ízesítettek is lennének, na, az már maga lenne a mámor!

A Daneson nevű cég úgy gondolta, itt a piaci rés, meg kell alkotni az ízesített fogpiszkálót. Nem kicsiben kezdték a dolgot, és nem is a klasszikus eper - meg meggyízesítéssel próbálkoztak, hanem rögtön egy markáns, füstös ízt, a whisky aromáját választották a nemes feladatra.

Gondoljunk csak bele. Elmegyünk egy ebédre, de még vissza kell mennünk a munkahelyünkre, viszont a hatalmas adag bordához annyira legurítanánk egy pohár whiskyt, hogy arra szavak nincsenek. Na, itt jön képbe a whiskys fogpiszkáló!

Állítólag annyira nem kivehető az illatából, hogy ez most whiskys, de az ízén már határozottan érezhető a szeszesital jellegzetes aromája. Ezért a különleges fogpiszkálóért mindössze 35 dollár 99 centet kérnek (körülbelül 11 ezer forintot). Ennyiért már veszünk egy üveg whiskyt!

Hozzászólások