Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • A televíziós tudósító mögött táncoló kissrác a mai nap legnagyobb formája

A televíziós tudósító mögött táncoló kissrác a mai nap legnagyobb formája

Offmedia- 2016.08.17. 11:35
1366
Vészterhes időket élnek a lakosok az Amerikai Egyesült Államok déli részein. A hatalmas esőzéseket követő áradások miatt van gond, nem is kicsi, de van, akit ez egyáltalán nem zavar. Sőt!
Mai mottónk: legyen tánc!

Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer képernyőre kerülnek egy tv-műsorban, hiszen, mint tudjuk a 15 perc hírnév mindenkinek jár. Van, aki bármit megtenne, hogy elérje a kitűzött célt és van, aki egyszerűen csak túl laza és pikk-pakk megoldja.

Mint ez a louisiana-i kisfiú, akit a jelek szerint cseppet sem keserített el, hogy szinte az egész városa vízben úszik, óriási nehézségeket okozva az ott lakóknak.

Hétfőn egy televíziós stáb érkezett Baton Rouge-ba, hogy az áldatlan állapotokról tudósítson, amikor élő, egyenes adásban, a munkáját végző Justin Jaggers riporter mögött felbukkant egy kissrác, aki aztán, ahogy mondani szokták: ellopta a show. A fiú ugyanis táncba kezdett - nem is akármilyenbe - , és nem is hagyta abba egészen a bejelentkezés végéig.Láthatóan mindent kiadott magából, precízen kiszámított mozdulataiba beletette szívét-lelkét. Az eredmény pedig magáért beszél.

Egy igaz sztár született az esőfelhők alatt.

Ja, és legyen tánc!


Hozzászólások