Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Akkora papucs lett egy illető, hogy a barátai rendeztek egy temetést neki

Akkora papucs lett egy illető, hogy a barátai rendeztek egy temetést neki

Erdélyi József Attila- 2016.01.13. 15:53
422
Egy ártatlan sörözésnek indult, de a végén a saját temetésén kötött ki egy srác.

Egy Kerian nevű srác akkora papucs lett - méghozzá a legrosszabb fajtából – ,hogy barátai rendeztek egy jelképes temetést számára. Volt minden: halottas kocsi, ötven fős gyászoló tömeg, koporsó, pap… Csak a holttest hiányzott!

A sztori úgy kezdődött, hogy Kerian összejött egy lánnyal, majd a barátait teljesen háttérbe szorította. Ebbe még nincs semmi meglepő, de a srác annyira elfelejtette a barátait, hogy egyetlen üzenetre sem válaszolt, sőt semmilyen telefonhívásra nem reagált. Ennek érdekében akartak valamit tenni a cimborái.Elhatározták a kicsit megsértődött haverok, hogy ha el tudják érni Keriant és kitudnak csikarni egy személyes találkozót tőle, akkor egy jelképes temetéssel próbálják ráébreszteni arra, hogy mekkora papucs lett. Sikerült! A srácot elhívták a helyi kocsmába, hogy együtt nézzék a rögbi világbajnokságot. Amikor Kerian odaért a kocsma elé azt látta, hogy barátai kiöltözve vonulnak egy koporsóval.Kerian persze meglepődött, de nem vette szívére a dolgot, inkább örült annak, hogy barátai még így is kitartanak mellette.

,,Lesokkolt a dolog, nem tudtam, hogy mit csináljak vagy mit mondjak. Az arcom fáj a nevetéstől. A srácok hatalmas munkát végeztek, sosem fogom elfelejteni ezt a napot!" – mondta Kerian.

Ajánlott

Hozzászólások