Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Annyiszor ellopták egy amerikai város "Old Town Road" utcatábláját, hogy már a rendőrség kérleli a lakosokat, ne tegyék

Annyiszor ellopták egy amerikai város "Old Town Road" utcatábláját, hogy már a rendőrség kérleli a lakosokat, ne tegyék

Offmedia- 2019.08.10. 21:29
Az utca előbb volt, mint Lil Nas X slágere.
Lil Nas X "Old Town Road" című dala egy megállíthatatlan virális buldózer, mely végigsöpört 2019-en, és még mindig érezteti a hatását. A rekordokat döntögető számot szinte kivétel nélkül mindenki imádja, egyedül a Massachusetts-ben lévő Wellesley település vezetőinek okoz kisebbfajta bonyodalmat.

A városkában ugyanis létezik egy igazi "Old Town" utca, tehát Old Town Road, aminek utcatábláját mostanában rendszeresen ellopják ismeretlenek. Egy helyi lap beszámolója szerint az Ox Bow és Dean utca között elhelyezkedő utcatablát a tavasz óta háromszor vitték el a helyéről.

A város szóvivője elmondta, hogy érti a tréfát, de nekik ez pénzbe és energiába kerül pótolni, plusz a táblára a helyi szerveknek is szükségük van az eligazodásnál, mikor riasztják őket egy balesethez, tűzhöz, vagy bűncselekményhez. A helyi rendőrség is azt kéri a lakosokat, ne lódítsák meg a táblát.


Wellesley város egyelőre nem tervezi átnevezni az utcát, inkább arra várnak, hogy csökkenjen Lil Nas X dalának népszerűsége...arra viszont még picit várni kell.

(Stereogum)

Hozzászólások