Keresés
11O
Budapest

Átverték a Lehetetlen küldetés rajongóit

Ráthgéber Réka- 2016.03.09. 12:28
246
Több tízezer brit álma foszlott szerte.
Forrás:dailymail.co.uk

A Lehetetlen küldetés sokak kedvence. Megéri kipróbálni magunkat az ügyességi játékban, hiszen a végén hatalmas pénznyeremény ütheti a markunkat. A brit rajongók is szerettek volna egy kis zsebpénzt nyerni, ám sajnos kiderült, hogy csalás áldozatává váltak.

Egy Facebook esemény hirdette, hogy a Lehetetlen küldetés 40 állomásos brit „turnét” szervez. Kitettek egy képet a nagy piros golyókról, felspannolták a TV nézőket, és ezért nem kértek mást cserébe, csak egy nevet, egy e-mail címet és egy Facebook adatlapot. Hát még a hülyének is megérné jelentkezni, nem?

Az már kicsit furcsa lehetett a jelentkezők számára, hogy több héten keresztül nem kaptak információt arról, hogy mikor és hol lesznek a meghallgatások. Az meg már nagyon érdekes, hogy se egy telefonszámot, se egy e-mail címet nem adtak meg arra az esetre, ha a jövendőbeli játékosoknak valami kérdése lenne.

Nos, ez feltűnt valakinek, és elkezdett érdeklődni. Birmingham, Manchester, Cornwall és Wiltshire polgármesterei megerősítették, hogy nem jelentettek be hozzájuk hasonló eseményt az elkövetkező időre, ráadásul az esemény leírásánál az utolsó mondatba azért odabiggyesztették, hogy ennek a műsornak semmi köze a BBC-n futó Lehetetlen küldetéshez. Ezzel el is dőlt, hogy akik elküldték a jelentkezésüket, azokat bizony nagyon csúnyán rászedték.

Valószínűleg egy cég szeretett volna begyűjteni egy-két e-mail címet és telefonszámot, tehát az egész akciónak az adathalászat volt a célja. Természetesen a rajongók kiakadtak a Facebook esemény falán, amit a botrány kirobbanása után pár órával töröltek is. Megéri kicsit jobban odafigyelni!

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom