Keresés
9O
Budapest
2017.10.19., csütörtök (Nándor)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Autó ütötte el azt a kutyust, aki egy évig türelmesen várta gazdáit egy út mellett

Autó ütötte el azt a kutyust, aki egy évig türelmesen várta gazdáit egy út mellett

Offmedia- 2016.09.27. 10:09
3060
Loung, csak haza szeretett volna jutni.
Szomorú történet következik egy kutyusról, aki abba halt bele, hogy gazdáira várt egy út mellett. Nagyjából egy éve történt, hogy a Bangkokot és Kambodzsát összekötő autópályán kiesett egy kutya gazdái autójából.
A kocsi tovább robogott, míg a nagyjából három éves keverék ott maradt az út szélén. Ahonnan aztán nem is tágított többé, várva gazdáira, hogy visszajöjjenek érte. Több, mint egy évig ült ugyanazon a helyen nap, mint nap, hátha hazajut.

De a tulajdonosok nem jöttek...

A közeli, Chanthaburi faluban élő embereknek viszont feltűnt, hogy egy kutya szinte minden idejét az autópálya és az autók fürkészésével tölti. Próbálták elcsalni a forgalmas útszakasz mellől, de az állat nem volt hajlandó egy tapodtat sem arrébb menni onnan, ahol kiesett az autóból. Csak üldögélt, és várt.Később, szinte országosan ismert sztár lett a kutyusból, akit Loung-nak neveztek el a helyiek. Sokan keresték fel, hogy ételt vigyenek neki, ezzel is megkönnyítve a több, mint egy évig tartó várakozást.
Sajnos, a történet vége korántsem happy end lett. Loung-ot, ahogy szokásos helyén, türelmesen figyelte a forgalmat egy autó elütötte.

A kutyus a helyszínen meghalt.

Sosem juthat már haza.

Nyugodj békében, Loung!

(mashable.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom