Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Az Animal Cannibals "Yozsefváros"-át rappelték Jimmy Fallon műsorában

Az Animal Cannibals "Yozsefváros"-át rappelték Jimmy Fallon műsorában

Offmedia- 2018.08.02. 08:54
Egész patent kiejtéssel.
Kate McKinnon, az SNL egyik színésze volt Jimmy Fallon esti talk show műsorának legutóbbi vendége, és ha már a stúdióban volt, be is mutatta, mit tanult magyarországi tartózkodása alatt. A színésznő "A kém, aki dobott engem" című filmet forgatta nálunk Mila Kunis-szal még tavaly, és állítása szerint rengeteg barátot szerzett ezalatt, Lindával, Csillával, Verával, és Erikkel is összespanolt a stábból, utóbbi pedig egy Animal Cannibals treki szövegét is megtanította neki, az 1995-ös "Yozsefváros"-ét.

Kate először felvezeti a dalt, mely még abból az időből származik, mikor a VIII. kerület valóban veszélyes helynek számított, megelőzve például Dopeman "8. Kerületi Meséjét", majd el is rappeli egy részét, kifejezetten jó kiejtéssel. Nagy pacsi Eriknek, következőleg jöhet TKO "Nesztek"-jéből az Ogli G verze, mondjuk Schwarzeneggerrel, aki nemrég érkezett meg BP-re.

Az Index megkereste az esettel kapcsolatban az Animal Cannibalst is. "Konkrétan leestünk a székről, csak pislogunk hajnal óta" - nyilatkozta Ricsipí, aki nem akkora rajongója Kate-nek, mint Qka MC. Az előadásmóddal amúgy annyira meg voltak elégedve, hogy akár turnéra is elvinnék magukkal a színésznőt. "Elférne nálunk simán, ha akarja, akkor visszük is magunkkal Gergelyugornyára, ahol a hétvégén fogunk fellépni" - viccelődött a rapper.

Alább Kate rapje, és az eredeti.


Hozzászólások