Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)

Bébi "Harcosok Klubja" egy amerikai bölcsiben!

Offmedia- 2016.01.15. 11:10
151
Tyler Durdon szerepében: Sarah Jordan, a dada.

Hihetetlen történet látott napvilágot az amerikai Virginia államban. Egy gondozó, egy-két éves gyerekeket harcoltatott egymással a bölcsiben. Az egyik szülő elmondta, hogy a piciket a dada minden nap kínozta verbálisan és fizikailag is. A nap végére Jordan már annyira felhergelte a gyerekeket, hogy nem volt nehéz dolga, hogy összeverekedjenek. Ezt pedig ő nagy örömmel figyelte, sőt, mint bíró tevékenykedett a bébi "Harcosok Klubjában"!

Miután az egyik fiú elmondta otthon, hogy mi megy nap, mint nap a bölcsiben az apja rögtön feljelentést tett a nő ellen. Több szülő is csatlakozott hozzá a későbbiekben, miután kiderült, hogy az ő gyerekeiket is bántalmazta a nő, aki nyilván a makarenkói pofon elkötelezett híve, ugyanis bántotta is a kicsiket. Volt olyan eset, hogy tűzforró Cheetos-t etetett a srácokkal, az egyik kislányt egyszerűen csak randának hívta, míg azokat, akik féltek a víztől egy slaggal locsolta arcon. Kimondottan csodás személy képe rajzolódik ki előttünk, igaz kedves szülők?

Jordan ellen összesen 8 szülő tett feljelentést, kihallgatása során elmondta, hogy nagyjából nyolc hónapig kínozta a gyerekeket, és a verekedéseket csupán a saját szórakoztatására szervezte.

Májusban hoz a bíróság ítéletet az ügyben, a dada, akár 41 évet is kaphat.


(complex.com nyomán)

Hozzászólások