Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Beyoncé és JAY-Z a vegán életmód kipróbálására buzdítanak mindenkit

Beyoncé és JAY-Z a vegán életmód kipróbálására buzdítanak mindenkit

Offmedia- 2019.01.03. 15:37
Missziójuknak érzik az egészséges táplálkozással kapcsolatos ismeretterjesztést.
A Carter házaspár azt szeretné, ha elgondolkodnál azon, hogy biztosan kell-e húst enned az ebédhez, vagy az esti vacsihoz. Jay-Z és Beyoncé egy új könyv, a “The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World" bevezetőjében érvelnek a vegán életmód mellett, melyet nagyrészt már ők is átvettek.

A könyvet Beyoncé személyi edzője, Marco Borges írta és receptek mellett élettanácsadási tippeket tartalmaz, természetesen mind a növényalapú étkezéssel összefüggésben. A bevezetőben a zenészek elmesélik, hogy a családalapítás óta - Carteréknek 3 gyermekük van, a 6 éves Blue Ivy, és a 18 hónapos ikrek, Rumi és Sir Carter - fókuszba helyezték az egészséges életmódot, és váltásra buzdítanak mindenkit. "A gyerekeink megszületésével megváltozott az életünk. Régen diétákban gondolkodtunk, mikor az egészségünkről volt szó, néhány működött, a többi nem. De amióta alapvető igazságként gondolunk az egészségünkre, diéta helyett, missziónkká tettük, hogy másokkal is megosszuk ezt az életvitelt és igazságot."

Bey és JAY persze tudják, hogy nem fog mindenkinek bejönni a vegán váltás, így csak annyit kérnek, hogy próbálja ki mindenki, aki csak tudja, mivel ezzel az egészségünket és a környezetünket is védjük. A pár először 2013-ban próbálta ki a növényalapú étkezést, egy 22 napos vegán kihívás részeként, erről a rapper blogolt is. 2018-ban aztán Beyoncé ismét vegán életmódra váltott, hogy így tudjon felkészülni a Coachellás fellépésére, és úgy tűnik ebben JAY-Z is partner.


(AJC)

Hozzászólások