Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Borzalom: megölte a kisfiát, majd videót küldött róla férjének

Borzalom: megölte a kisfiát, majd videót küldött róla férjének

Offmedia- 2016.11.03. 12:13
3220
A 21 éves "anya" egy veszekedés miatt tette, amit tett...
Forrás: AP

Szörnyű események zajlottak le tegnap egy Pittsburgh melletti kisvárosban, McKeesport-ban. A 21 éves, kétgyermekes édesanya, Christian Clark megölte másfél éves kisfiát, és kis híján végzett a 2 éves lányával is.
Mindezt azért, mert rájött, hogy barátja, a gyermekek apja megcsalja őt. A férfi, Andre Price Jr. éppen távol volt otthonától, mikor a nő a délelőtt folyamán üzenetekkel kezdte bombázni őt, miszerint: menjen haza azonnal, mert a gyermekek nagy veszélyben vannak.

Ezt az sms-t még több is követte aztán, de az apa nem reagált egyikre sem, pedig azok egyre vészjóslóbbra sikerültek. A nő leírta, ha Andre nem válaszol neki, akkor megöli a piciket. Ezt az üzenetet egy sírós emoji kíséretében küldte el.

Az apa ekkor már visszaírt.

Azt mondta barátnőjének, hogy felül ez első buszra és haza megy.

De a család házában addigra már borzalmas dolgok történtek. Clark megölte a kisfiút, Andre Price III-ot, a lányt, Angel-t pedig életveszélyesen bántalmazta.

A legszörnyűbb az egészben, hogy a nő több videóüzenetet is küldött az élettársának, amin a két földön fekvő gyermek látható. Arccal a padlónak.

A gyilkos anya az első videóban elmondta, hogy a kislány még él, de a kisfiú már nem lélegzik, meghalt. A megtébolyult nő még sajnálta is, hogy nem tud többet kamerázni.

Ezután újabb sms-ek következtek, amelyeken a gyermekek arca volt látható. Öt perccel később pedig egy másik videót küldött arról, amint a halott gyermek fejét tartja a kezében.

Az apa ekkor már hívta a rendőrséget, akik rögtön a helyszínre siettek, és megtalálták a két kicsit az ágyukba fektetve. A lány túlélte a bántalmazást, a fiú viszont sajnos nem.

Az anyja megfojtotta.

A nő a helyszínen még tagadni próbálta tettét. Természetesen nem sok sikerrel. Azzal védekezett, hogy tudta barátja nem munkába ment, hanem egy nőhöz.

Ezen akadt ki.

Ezért kellett meghalnia egy ártatlan kisgyereknek.

Forrás: Facebook


Ajánlott

Hozzászólások