Keresés
4O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Brutálisan meggyilkolta, majd megette áldozata arcát egy amerikai egyetemista

Brutálisan meggyilkolta, majd megette áldozata arcát egy amerikai egyetemista

Offmedia- 2016.08.17. 11:21
11455
Valószínűleg a flakka nevű szintetikus drogból fogyasztott a tettes.
A tettes
Forrás: facebook

Szörnyű gyilkossághoz riasztották a rendőröket hétfőn este Floridában. A 19 éves Austin Harrouff betört egy házaspár otthonába, ahol bestiálisan kivégezte őket - halálra késelte mindkettőjüket-, majd evett a férfi áldozat arcából!

A meggyilkolt házaspár
Forrás: Fcebook

És még nincs vége, a Florida State-en tanuló Harrouff, miután elkövette rettenetes tettét pokoli hangon üvöltött, morgott és röfögött. Ezekre a zajokra lett figyelmes a szomszéd, akit szintén megszúrt az egyetemista, de szerencsére Ő életben maradt, és hívta a rendőrséget.

A kiérkező rendőröknek aztán jócskán meggyűlt a bajuk az őrjöngő Harrouff-fal. Először kábítólövedékkel próbálták ártalmatlanná tenni a még mindig a halott férjet kaszaboló gyilkost, de semmi hatása nem volt. Ezután egy K-9-es kutyát vetettek be, de további négy rendőrre volt szükség, hogy Harrouff-fot ártalmatlanná tegyék.

A helyszín
Forrás: facebook

A rendőrség szóvivője szerint, nem kizárt, hogy az egyetemista a flakka nevű szintetikus kábítószerből fogyasztott, ugyanis a csupán pár dollárért beszerezhető anyag, úgymond "szuperhőst" csinál a droghasználóból.

Aki, ebből a kínai szerből szed be, olyan adrenalinlöketet kap, hogy tényleg megsokszorozódik az ereje, és van, hogy egy hadosztály is kevés hozzá, hogy kivonják a forgalomból a gyakran agresszívvá váló fogyasztót.


(miamiherald.com nyomán)

Hozzászólások