Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Cardi B eltűnődött, hogy vajon milyen íze lehet a pisinek

Cardi B eltűnődött, hogy vajon milyen íze lehet a pisinek

Offmedia- 2019.08.04. 20:42
Minket inkább az érdekelne, miről jutott ez eszébe?
A sztárok is emberek című véget nem érő, ki tudja hanyadik résznél járó sorozatunk új epizódjából nem derül ki semmi, de cserébe annál több kérdés merül fel bennünk. A főszerepben Cardi B, aki New York-i idő szerint péntek reggel Twitteren gondolkodott el azon, hogy vajon milyen íze lehet a pisinek.


A "14 éves, aki először tép a haverjaival" hangulatú kérdés eléggé megosztotta a rapper követőit. Egyesek ledöbbentek, mások R. Kelly mémekkel válaszoltak (az énekes 2002-ben szexvideón pisilt le egy fiatal lányt), de ott voltak azok is, akik felajánláttok a segítségüket a rejtély megoldására, míg megint mások szerint, aki azt mondja, hogy nem tudja a választ, az hazudik (tehát Cardi is). 

Egyes aggódó rajongók azt hitték, hogy valaki feltörte Cardi Twitter oldalát, de a bronxi anyuka megnyugtatott mindenkit, hogy ilyen nem történt, szimplán szeretné tudni, hogy most akkor sós vagy ízetlen-e a pisi.


"Ez egy csapda srácok! Aki most erre válaszol, az gyakorlatilag beismeri, hogy ivott már!" - figyelmeztetett valaki a több száz kommentelő közül, de hiába, a legtöbben a sóst dobták be válasznak, Cardinak viszont ez nem volt kielégítő, hisz ki tudja, lehet az ő diétája, életmódja, lehetséges betegsége miatt neki is nem annyira sós, ezért beajánlotta valakinek, hogy szürcsöljön belőle és mesélje el az élményt.


Már csak azt kéne megtudnunk, hogy miként jutott ez Cardi eszébe? Egy család filmet nézett, amelyben lepisilte az állatmenhelyet lerombolni akaró gonosz orosz üzletember embereit a főszereplő labrador, vagy egy rosszabb New York-i kerületben látogatotta meg a gyekkori barátját, és az utcán látta, ahogy egy csövi a saját szájába vizel, esetleg Offset dobta volna be, hogy bővítsék az ágyban a huncutkodások lehetőségeit? Átok, hogy valószínűleg sosem tudjuk meg.

Hozzászólások