Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Egy feltételezett drogdíler már 26 napja van előzetesben Londonban, mert nem hajlandó wc-re menni

Egy feltételezett drogdíler már 26 napja van előzetesben Londonban, mert nem hajlandó wc-re menni

Kócsi- 2018.02.13. 12:21
Talán rejteget valamit?

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy londoni férfit még január elején, mert nem állt meg a kocsijával egy szimpla közúti ellenőrzés alkalmával. Eddig egy átlagos rendőrségi hírről is lehetne szó, de a történet folytatása valami fájdalmasan fergetegesre sikerült, sőt, valójában még ma sem ért véget. A meg nem nevezett fiatalember a zsaruk szerint egy ismert díler, aki nagy mennyiségű kokaint nyelhetett le valamilyen formában, mielőtt sikerült megállítaniuk egy rövidke autós üldözést követően.

A srác azóta, immár 26 hosszú napja (!) előzetesben van, mert nem hajlandó elmenni slozira. Valószínűleg attól tart, hogy felszínre kerülnének a lenyelt bizonyítékok. A helyi nyomozók, illetve az orvosok így nem tehetnek mást, mint türelmesen várnak. Minden héten meghosszabbítják az előzetes időtartamát, de a jóember továbbra is hősiesen állja a sarat salakanyagot.

A zsaruk minden áldott nap humoros Twitter posztokban adnak hírt az eseményekről, vagyis arról, meddig bírja még visszatartani a díler anélkül, hogy könnyítsen magán.

Hozzászólások