Keresés
13O
Budapest
2017.09.20., szerda (Friderika)

Egy laza snowboard New York utcáin?

Ráthgéber Réka- 2016.01.25. 12:27
199
Kihasználták a fiatalok a gyorsan jött hatalmas havazást.

Az Egyesült Államokban rövid idő alatt nagy mennyiségű hó esett le. A légi közlekedés megbénult, több ezren rekedtek a várókban, repülőtereken, sőt, az autók és a vonatok se nagyon mozdultak ki a városból. A polgármester, Bill de Basio délután fél 3-kor elrendelte a kijárási tilalmat, úgyhogy embereket se nagyon lehetett az utcán látni. Ezt az állapotot jó pár télőrült fiatalember ki is használta.

Casey Neistat felhívta az egyik barátját, felcsatolta a snowboardját, és elkezdett New York havas utcáin száguldozni. A vízisíhez hasonló módon egy kötelet kötöttek az autó hátuljára, és már kezdődhetett is a móka. Természetesen mindent dokumentáltak, Casey barátja a kocsi hátuljából videóra vette az egész utat. A srác egy Youtube feliratú pulcsit viselt, néha meglengette az amerikai zászlót, de legtöbbször egyensúlyozott a kezével vagy integetett a még utcán maradt járókelőknek.

A snowboardos srác kicsit meglepődhetett, amikor egy hasonlóan őrült fiatalember feltűnt mellette sílécekkel. A polgármester elrendelte, hogy aki nem tesz eleget a kijárási tilalomnak, azt könnyen meg is büntethetik. Casey szerencsétlenségére összefutott a New York-i rendőrökkel, akik voltak annyira jó fejek, hogy pénzbírság nélkül elengedték a fiatalembert.

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom