Keresés
10O
Budapest
2017.10.24., kedd (Salamon)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Egy nőt börtönre ítélhetnek, mert nem végzett házimunkát

Egy nőt börtönre ítélhetnek, mert nem végzett házimunkát

Offmedia- 2016.02.05. 11:32
74
És ez nem vicc, pedig még annak is rossz lenne.
Forrás: Getty/iStock

Egy Rómában élő férfi feljelentette a feleségét, mert az, szerinte nem végez elég házimunkát! A nő miatt, férje elmondása szerint családjuk romokban hever. Mivel a hölgy nem takarít, az otthonuk piszkos és büdös. Legalábbis a férfi így látja. A probléma nem most kezdődött, hanem két éve. Azóta nem takarít ugyanis a kedves feleség. Sőt, a férjnek egyéb gondjai is akadnak a hölggyel.  A vádirat szerint a nőszemély minden ételt kidob, ami az asztalon marad, ahelyett, hogy a hűtőszekrénybe tenné. Ezt a pazarlást pedig nem bírja a családi kassza. Volt olyan eset is, hogy a nő egyszerűen kirakta a férjét a hálószobából. Méghozzá erőszakkal!

Emberünk olyan elkeseredett, hogy bíróságra viszi az ügyet. Bár Olaszországban nem büntetik a lusta és pazarló háziasszonyokat, de a családon belüli erőszakot, igen. Emiatt a 40 éves nő akár börtönbe is kerülhet. A törvények szerint akár 2-6 évig is a rácsok mögött sínylődhet a házisárkány. Az első meghallgatás az ügyben október 12-én lesz.

2014-ben az olaszok szerették volna kiharcolni, hogy az otthon dolgozó háziasszonyok is kapjanak fizetést az államtól, de nem jártak sikerrel.

(mashable.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom