Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Egy bébi cápából csinált bongot egy ausztrál halász, nekimentek a netes kommentelők

Egy bébi cápából csinált bongot egy ausztrál halász, nekimentek a netes kommentelők

Szaghmeiszter Máté- 2019.02.07. 21:51
Egyesek állatkínzást kiáltottak, pedig az állat már halott volt.
Új szintre emelte a barkács bong művészetét egy ausztrál halász, miután egy bébi cápát alakított át a legmenőbb pöfékelőszerkezetté, majd az erről készült videót fel is tolta a netre.

Billy, aki a Fried fishing elnevezésű, horgász és Jackass kontentet keverő oldal adminja, rendszeresen tölt fel hasonlóan elborult videókat, például olyanokat, ahol a fülére vagy a mellbimbójára csippantja rá egy rák ollóját. Ez a cápás videó viszont extrán kiverte a biztosítékot egyeseknél.

A horgász a vidiben láthatóan a cápa fejébe szúrt csőbe töltötte a törmeléket, a szipkát pedig az állat uszonya mellé helyezte. Miközben a háttérben a “Baby Shark” című dal szól, begyújtja a cápabongot és egy jó nagyot szív belőle, hogy utána nagy adag füst kíséretében konstatálja, hogy működik a cucc. A videónak nagy visszhangja volt, sokan támadták a férfit, amiért így bánik egy állattal, de a horgász válaszában tisztázta, hogy lehetetlenség, hogy élt volna a cápa a szmokizás alatt, és amúgy dohányt használt, nem füvet. Ez sokak számára nem volt megnyugtató, Billy-t pedig folyamatos támadások érték, egymás után kapta a fenyegető leveleket, egy ponton pedig a rendőrség is meglátogatta egy bejelentés alapján. 

A videót végül törölte az oldaláról és bejelentette, hogy egy ideig távol tartja magát a közösségi oldalaktól.

(VICE)

Hozzászólások