Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Egy random srác dobott egy Kanye West-et a People's Choice Awards-on

Egy random srác dobott egy Kanye West-et a People's Choice Awards-on

Ráthgéber Réka- 2016.01.08. 09:51
134
Minden előzmény nélkül a színpadon termett.

Egy élő díjátadónak mindig meg vannak a maga szépségei. Nem lehet semmit kiszámítani, bármi megtörténhet, bárki elronthatja a szövegét vagy eldobhatja a kapott kis szobrocskáját. Kanye West egyszer már tönkre tett egy ilyen eseményt, most viszont egy ismeretlen srác követte a példáját.

Mindenki emlékszik rá, hogy 2009-ben Taylor Swift kapta a legjobb énekesnőnek járó díjat az MTV Video Music Awards-on. Ekkor Kanye West magából kikelve felrohanta a színpadra, kikapta Taylor kezéből a mikrofont, és elmondta, hogy szerinte Beyoncé-nak kellett volna nyernie. Nem sokkal később bocsánatot kért, és a fiatal énekesnő sem haragudott rá igazán.

Most a történelem megismételte önmagát, ugyanis egy ismeretlen srác hasonló akcióra szánta el magát a People’s Choice Awards-on. Amikor a The Talk szereplői voltak a színpadon, és éppen beszédet tartottak, a srác felugrott a színpadra, majd kikapta Sara Gilbert kezéből a mikrofont, és Kevin Gates rappert éltette „Ki szereti Kevin Gates-et? Ő most készített egy albumot!” – mondta.

A csajok persze nem hagyták magukat és minden erejükkel azon voltak, hogy visszaszerezzék a mikrofont, ami pár perc után sikerült is nekik. Hogy mit meg nem tesznek egyesek egy perc hírnévért.

Hozzászólások