Keresés
4O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Egy részeg kínai férfi négy emeletet zuhant egy liftaknában, de túlélte

Egy részeg kínai férfi négy emeletet zuhant egy liftaknában, de túlélte

Offmedia- 2016.02.10. 11:18
164
Elkerülhető lett volna a baj, ha a férfi nem rúgja szét a lift ajtaját!

A szerencsétlenül járt 24 éves, hangcsoui férfi barátaival ünnepelte a Holdújévet egy szórakoztató központban (KTV Lounge), amikor valamin összekaptak egymással. A vita odáig fajult, hogy a részeg srác, akit csak Yang-ként említenek a kínai híradások, egy kung-fu rúgással betörte az épültben található egyik lift ajtaját. A rúgás pontos és jól kivitelezett volt, az ajtó rögtön beszakadt. Emberünk ekkor kissé megszeppent és odament a lifthez, hogy megnézze mégis mekkora kár sikerült okoznia benne. Mivel azonban nem csak az ajtó, hanem Ő is bevolt rúgva, a vizsgálódás közben elvesztette az egyensúlyát és a liftaknába esett. Egészen pontosan négy emeletnyit zuhant.

Az épület biztonsági kamerái mindent rögzítettek, és az ott dolgozók rögtön hívták a rendőrséget (!), akik Yang-ot egy közeli kórházba szállították. Szerencséjére komolyabb baja nem esett, "csupán" a bal lába tört el.

A részeges karatemester egy étteremben dolgozik, ahol mostantól túlórákat kell vállaljon, hogy kifizesse a kárt, amit okozott.

(mashable.com nyomán)

Hozzászólások