Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Egy TikTok videó a Billboard toplistára repített egy negyven éves zenét, a vidi készítőjét pedig egy zsír új verdával is meglepték

Egy TikTok videó a Billboard toplistára repített egy negyven éves zenét, a vidi készítőjét pedig egy zsír új verdával is meglepték

Galó Kristóf- 2020.10.09. 15:33
Egy gördeszka, egy dobozos gyümölcslé és egy 70-es évekbeli zene elég volt Doggface-nek, hogy elkészítse az utóbbi idők egyik leghangulatosabb TikTok videóját.

Virális videó lett abból a 420Doggface208 felhasználó által készített videóból, amin egy országúton krúzol gyümölcslevet iszogatva, miközben a háttérben a Fleetwood Mac "Dreams" című száma szól, ezzel zseniális szabadság és könnyedség hangulatot teremtve - a track teljes hosszában hajlandóak lennénk nézni a látszólag tökig laza Doggface-t, ahogy csak simán ezt csinálja. Erről a felvételről van szó:

És ez az alatta szóló dal:

A TikTokra feltöltött videóból mini-challenge lett és a Fleetwood Mac alapítója, névadója, vezetője és dobosa, Mick Fleetwood is rekreálta a jelenséget:


Doggface már valószínűleg a gyorsan jött hírnévtől tekert egy dzsokát, ám itt még nem áll meg a szenzáció: az Ocean Spray nevű gyümölcslé gyártó egy új autóval is meglepte a videót készítő Nathan Apodacát. A pickup hátulját természetesen azért megpakolták a vidiben is látható Ocean Spray áfonyás ízesítésű üdítővel, így ha bármikor hasonló vibe-ra adná a fejét az úriember, lesz ellátmánya.


Ha azt hinnénk, hogy ennek a tüneményes sztorinak ez volt a befejezése, akkor tévedünk. Történt ugyanis, hogy nemcsak maga a videó lett virális, hanem soha nem látott lökést adott az 1977-ben kiadott "Dreams" című Fleetwood Mac számnak, amely felkerült a Billboard Global 200 toplistájára is. Ennek még The Weeknd is nagyon örült.


Emellett a zenekar 1977-ben megjelent, 11. stúdió lemeze, a Rumours - amelyen megtalálható a Dreams - szintén fellépett az albumok toplistájára és jelenleg a 27. helyen tanyázik - olyan albumokat maga mögé utasítva, mint a "Wunna" Gunna-tól, az "Eternal Atake" Lil Uzi Verttől vagy a "Detroit 2" Big Seantól.

(Uproxx ; Billboard)


Hozzászólások

Érdekes lehet