Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Egy kis adag füvet húztak ki egy ausztrál férfi orrából, aki nem is tudta, hogy ott van

Egy kis adag füvet húztak ki egy ausztrál férfi orrából, aki nem is tudta, hogy ott van

Offmedia- 2019.10.31. 16:42
18 évig élt a kis zöldivel együtt.
Egy kis zsacsinyi füvet távolítottak el egy 48 éves ausztrál férfi orrából, aki anno, közel két évtizeddel ezelőtt azért dugta fel a drogot az orrnyílásába, mert így csempészte be azt a börtönbe.

A füves orr története egész pontosan 18 éve kezdődött, mikor a férfi barátnője apró adag füvet adott át neki a börtönben egy látogatás során, melyet egy lufiba rakott bele. A rab a lufit felnyomta a jobb orrlikába, hogy az őrök ne találják meg nála. Mikor megpróbálta kiszedni, véletlenül még mélyebbre nyomta be, és egy idő után azt feltételezte, hogy lenyelte. De a füves lufi nem került bele a gyomrábra, helyette szépen az orrában maradt és elkezdett elmeszesedni. A tárgy kb. 11 és 19 milliméternyi helyet foglalt el a férfi orrában, akinek visszatérő orrdugulási és fertőzési problémái voltak, de addig nem fordult orvoshoz, míg nem jött a fájdalmas fejfájás.

A kivizsgilás során a CT vizsgálat felfedte az idegen testet, a férfit pedig megműtötték és kihúzták a füves ballont. Három hónapra rá a férfi teljesen felépült és a panaszai is elmúltak.

Ez az első marihuána okozta orr idegentest eset, más néven orrkő, amiről tudnak az orvosok, igaz 2007-ben egy 21 éves ember orrában már találtak nejlonba csomagolt opiumot.

(VICE)

Hozzászólások

Érdekes lehet