Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Ellepték a Facebookot a furcsa tanfolyamok

Helstáb Laura- 2016.07.29. 08:21
1013
Nem vettek fel az egyetemre? Nem baj, még elmehetsz sámándobos kecskeszelídítés tanfolyamra!
Néhány alternatív javaslat, hogy mit is tanulj ősztől:

Spirituális kecskeszelídítés polinéz sámándobbal intenzív kurzus


"Sokaknak gondot okoz jól kijönni ezekkel a kedves kis négylábúakkal, ezért a kurzus keretein belül több módot is taglalunk ennek kiküszöbölésére. Sámándob, angyalhívás, a kecske csakráinak megnyitása, csak hogy egy párat említsek. Sok szeretettel várunk minden fénnyel teli és spirituálisan nyitott jelentkezőt." - írják a kétnapos eseményről, melyre a móri Kecskehegyen fog sor kerülni október 7-8-án.

Már 11 ezren jelölték meg, hogy érdeklődnek a kurzus iránt, és záporoznak az olyan kérdések a szervezőkhöz, mint:
Szeretnék érdeklődni, hogy polinéz sámándobot hol lehet vásárolni? A vaterán meg a jófogáson sajnos nem találtam. Illetve érdekelne az is, hogy ezzel a hangszerrel csak kecskéket lehet szelídíteni vagy vietnámi csüngőhasukat is?
vagy:
Mivel akkor fizikai valómban nem leszek az országban asztráltestem kívánom kivetíteni. Kérdésem az, hogy vajon a beléptetést így hogyan oldjuk meg?
és:
Kérdésem az lenne hogy ha én OKJ-s kecskesuttogó és purgáló vagyok akkor is tud nekem újat nyújtani ez a tanfolyam?
illetve:
A Kecskehegy nekem egy kicsit messze van, és ugye a kecském még elég vad, szóval nem tudok kecskeháton érkezni (ha a lovon lovaglás, akkor kecskével kecskeglés?!:D) szóval lesz valamikor esetleg Kecskeméten is kurzus? - utóbbira a válasz, lesz:

Spirituális kecskeszellemidéző technikák interaktív megtanulása Kecskeméten

Kecskemét főterén sajátíthatja el mindenki a "jövő munkáját" augusztus 6-án, ígérik az esménynél.

Kézműves Pokémon otthonszülés felkészítő tanfolyam

"Itt az idő, hogy otthon, a jakuzziban, vagy a gardróbban egy labdán ülve is létre tudjunk hozni nyílt tekintettel, természetes alapanyagokból kézműves Pokemonokat! Ne feledje otthon senki sem kedvenc elliptikus trénerét!"  - hangzik az esemény leírása, melyre közel négyezren iratkoztak fel, és állítólag augusztus 30-án lesz Budapesten, a Szent István parkban.

Első és harmadik csigaidomító tanfolyam


"Neveletlen a csigád? Állandóan nyálkázik? Elkolbászol? AKKOR ITT A HELYED!"

Mérges szömörce nyugtatása ukulele használatával átfogó oktatású tábor


"Nem kecskét szelídítünk, de nem ám. Az időpont azért 27.-e, hogy ne ütközzön a Szigettel, tehát a szigetezők is részt tudjanak venni.(NAGYON SZÍVESEN) 0:05-kor kezdjük a nyugtatást, de csak azért, mert a szömörce ilyenkor a legmérgesebb. Így mindenki kiválóan fel tud készülni a húzós helyzetekre is." - írják az eseménynél.

Gólyakelepelés hangutánzó tanfolyam a Margitszigeten


"Tanuljuk meg utánozni a csőrcsattogtatást együtt." - fontos tudnivalók itt.

Ló-masszázs kurzus


"Tanfolyamaink elsősorban olyan lovasoknak szólnak, akik saját maguk számára szeretnék elsajátítani a képzésen tanultakat. Bízunk benne, hogy már Magyarországon is jó irányba halad, és elkezdődött egy másfajta szemlélet a lovasportban is, ami alapján a LÓ nem eszköz, hanem társ, sporttárs, aki megérdemli a hozzáértő, szakszerű, szerető gondoskodást. Nézz más szemmel lovadra! Hálás lesz érte!

Ezért masszírozd lovadat:
A masszázzsal megszüntethetőek a letapadások, oldja az izomgörcsöket. Attól függően, hogy munka előtt vagy után masszírozunk, tudunk vele teljesítményt fokozni, élénkíteni, az izmokat bemelegíteni, illetve munka után pedig lazítani, az izomlázat megakadályozni, idegrendszert lenyugtatni, pulzus, légzés is hamarabb visszaáll." - írják. Az eseménynek 1,5 ezer érdeklődője van.

Hozzászólások