Keresés
3O
Budapest
2017.11.19., vasárnap (Erzsébet)

Eltérítették a repülőgéped?! Pózolj a géprablóval!

Offmedia- 2016.03.30. 10:56
185
Szenzációs kép készült a tegnap eltérített EgyptAir járatán.

Forrás: dailymail

Te mit tennél, ha a repülőgépen, amelyiken utazol, egy férfi azzal kezd fenyegetőzni, hogy felrobbantja magát? Rémisztő jelenet, az egyszer biztos.

A tegnapi napon az EgyptAir egyiptomi légitársaság egyik belföldi járata, egy Airbus 320 típusú repülőgép 81 emberrel a fedélzetén (más beszámolók szerint 62 fő tartózkodott az utasszállítón) az egyiptomi Alexandriából Kairóba indult, de az egyik utas, az egyiptomi állampolgár, Szeid Eldin Musztafa megfenyegette a pilótát, hogy felrobbantja a testére erősített robbanószerkezetet. Később kiderült, hogy a robbanóöv a géprablón nem volt igazi, mobiltelefon tokokból eszkábálta össze az utánzatot.

Ezen a gépen utazott egy angol turista, bizonyos Ben Innes, aki finoman szólva sem rezelt be a kissé zavart géprablótól. Sőt, mikor Musztafa már javában a repülő felrobbantásával fenyegetőzött, a 26 éves srác egy óvatlan pillanatban odalépett mellé, hogy egy közös képet lőjön a túszejtővel. Barátai képtelenek voltak megakadályozni az akciót, így Ben nagy mosollyal az arcán pózol Musztafa mellett a túszdráma kellős közepén!


Forrás: dailymail

A gépen egyébként senki sem sérült meg, az egyiptomi férfi eddig ismeretlen okból kezdett fenyegetőzni a járaton, amely az események miatt megszakítva útját, Cipruson szállt le.

(dailymail és MTI nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom