Keresés

The Office kiadású UNO-t dob piacra a Mattel

Kersner Máté- 2020.05.21. 12:55
Fanoknak kötelező.

A Breaking Bad Monopoly után különleges kiadásban jelenik meg a Mattel UNO kártyajátéka is, az új paklival a cég a legendás NBC-n futó vígjáték, vagyis A hivatal (The Office) előtt tiszteleg - írja a Comicbook.

A kártyákon a sorozatból ismeretes Dunder Mifflin vállalat összes ikonikus szereplőjét viszontláthatjuk és sokat emlegetett jelenetek is feltűnnek. A lapokon ott lesz a John Krasinski által játszott Jim Halpert, a Jenna Fischer által játszott Pam Beesly, a Rainn Wilson által játszott Dwight Schrute és természetesen Michael Scott is, akit Steve Carell, az Office jól ismert arca személyesít meg. Az UNO ezen verziója egy formabontó szabályt, vagy mondjuk úgy szívatást is magába foglal másokra nézve: ez Kevin Malone (Brian Baumgartner) úgynevezett Chili-szabálya, miszerint a kezedben lévő összes lapot egyszerre leteheted. Hát, ha jól érzem, sok Office rajongó barátságának már most vége szakadt. 

Forrás: Entertainment Earth
Forrás: Entertainment Earth


Az UNO Office verziója már előrendelhető az Entertainment Earth oldaláról 6 dollárért (majdnem 2 ezer forint), a kiszállítás idén júliusban kezdődik.

(via)

Hozzászólások

Érdekes lehet