Keresés
10O
Budapest
2017.10.24., kedd (Salamon)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Ez csupán egy hajszálon múlt; heccből leugrott egy 8 emeletes épület tetejéről, majdnem kilapult

Ez csupán egy hajszálon múlt; heccből leugrott egy 8 emeletes épület tetejéről, majdnem kilapult

Offmedia- 2016.10.18. 10:58
8799
Még nézni is rossz a videót, ami a zuhanásról készült.
Amióta világ a világ, az emberi hülyeség kéz a kézben jár a bátorsággal, sőt, némely embertársunknál az őrület és a tökösség közötti vékony mezsgye gyakran összemosódik. Ez a helyzet a Daredevil 8Booth nevű arccal is, aki különböző, életveszélyes mutatványokkal sokkolja a népet szabadidejében.

Eddig még szerencséje volt.

Hogy valójában mennyire, azt egy október 6-án feltöltött videó is bizonyítja, amely majdnem a srác életének utolsó másodperceit örökítette meg. Pár centi, csak ennyin múlt az egész...

A videón Daredevil 8Booth egy majd' 40 méteres lakóépület tetejéről ugrik le, és csak centiken múlik, hogy nem tévesztette el az irányt, és a víz helyett a mólón "kötött" ki. Nem véletlen a szóhasználat, egy kikötő felett jaszkarizott a srác Kaliforniában.

Az ugrást két kamerával vette fel, az egyik a fején lévő GoPro volt, míg a másikat a kezében tartotta és úgy filmezte magát a zuhanás közben.

Még nézni is rossz a képkockákat (pláne, ha tériszonyod van), amint a srác felér az ingatlan tetejére, fúj egy-két nagyot, majd leveti magát a mélybe. Aztán neccesen ugyan, de becsapódik a vízbe.

Emberünk eléggé kicentizte a dolgot.


Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom