Keresés
5O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Felfedezte az édesanyját a férje fotóján, ami 15 évvel a megismerkedésük előtt készült

Felfedezte az édesanyját a férje fotóján, ami 15 évvel a megismerkedésük előtt készült

Helstáb Laura- 2016.06.13. 10:26
166
Az ismerőseink, barátaink útjai már lehet, hogy keresztezték a miénket a hivatalos találkozás előtt, csak nem tudunk róla - kivéve, ha épp kéznél van egy fotó, ami bebizonyítja.
Forrás: IMAGINECHINA

Amikor egy kínai pár képeket válogatott az esküvőjére, megdöbbentő fotóra bukkantak a vőlegény, Hedong Zhang korábbi képei között: a menyasszony, Yiqin Lu az egyiken meglátott egy nőt, aki úgy nézett ki, mint az édesanyja. A kép 15 évvel azelőtt készült, hogy a pár megismerkedett volna, egy kiránduláson -  Zhang akkor 14 éves volt.

Yiqin Lu édesanyja megerősítette, hogy tényleg ő van a fotón, sőt, róla is készült egy ugyanezen a helyen. Az is kiderült, hogy Lu, aki akkor 9 éves volt, szintén részt vett a kiránduláson, a két család ugyanazon a buszon utazott, és ugyanaz az utazási iroda is szervezte az útjukat - nem Sors Keze Kft. volt vélelenül a neve?

Forrás: IMAGINECHINA

Az esküvőn elmesélték a történetet a vendégeiknek, hozzátéve, hogy a kép is azt bizonyítja, nincsenek véletlenek, és a kapcsolatukat már azóta tervezi számukra az ég.

Hozzászólások