Keresés
4O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Felsült a színpadon Dynamo

Ráthgéber Réka- 2016.04.05. 14:00
220
Nem minden trükk sikerülhet.

Dynamo, vagyis polgári nevén Steven Frayne korunk egyik legnagyobb bűvésze. Sétált ő már a Temzén, ment már át üvegfalon és mondta már meg előre focimeccsek eredményét. Most azonban szembe kellett néznie a technika ördögével, ugyanis az egyik trükkjét emiatt nem tudta véghez vinni.

A londoni O2 arénában lépett fel, amikor is a sokak által ismert trükk előkerült. Dynamo megkérte az egyik nézőjét, hogy adja oda neki a telefonját, ő azt minden nehézség nélkül belejuttatja egy üvegbe. Ez meg is történt, de az illuzionista bizonyítani akarta, hogy nem egy kamu telefon van az üvegben, amit már mondjuk órákkal ezelőtt belehelyezett.

A srác elkezdte csörgetni a saját számát, azonban semmi sem történt. Próbálkozott vele hosszú másodperceken keresztül, de az csak nem akart megszólalni. Tom, a rajongó többször hívta a telefonszámot, de nem történt semmi. „Higgyék el, ez a mobil, ami benne van az üvegben, bizony Tom tulajdona.” – mondta mentségére Dynamo.


Természetesen Tom is a bűvész védelmére kelt. „Igazából a trükk összejött, hiszen beletette a telefonom az üvegbe, csak az nem akart megszólalni. Ebben biztos közrejátszott az is, hogy nagyon rossz volt a térerő az O2 arénában.” - mondta. Szerintünk azért kicsit gáz lehetett a helyzet, szerintetek?

Hozzászólások