Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Gumipáncélos kotonharcosok küzdenek a legnagyobb Japán óvszergyártó extrán abszurd anime reklámjában

Gumipáncélos kotonharcosok küzdenek a legnagyobb Japán óvszergyártó extrán abszurd anime reklámjában

Kersner Máté- 2020.06.29. 17:20
Lenyűgözően pontos, ámde igencsak abszurd anime-imitáció.

Forrás: Youtube / Okamoto
A biztonságos szeretkezést promotáló "oktatófilmmel" rukkolt elő az Okamoto, Japán vezető óvszergyártója, a végeredmény pedig enyhén szólva is érdekes lett.

A cég tulajdonképpen legyártott egy animesorozatot annak minden tipikus stílusjegyével és fordulatával, ami noha csak négy perc összesen, de minden másodperc elteltével feltehetjük magunknak a kérdést, hogy mégis mi az istent nézünk. A Condom Battler Goro címet viselő (már a név is erős) műalkotás négy darab 57 másodperc hosszúságú epizódra tagolódik, ezekben követhetjük végig a 24 éves óvszerharcos (!), Goro gumis kalandjait. 

Az első rész már erősen indít: a Pokémon-főszereplő Ashre és Son Gokura is kísértetiesen hajazó Goro egy excaliburként sziklából kiálló misztikus óvszert talál, ennek hála kotonpáncél került a testére, ami kell is, hiszen egyből jön az ellenség, Rambo, aki a kilyukadt óvszert, tehát a felelőtlen védekezést testesíti meg. Őt végül barátai, Miku és Hayato segítségével sikerül legyőzni, ám a küzdelemnek közel sincs vége, a következő epizódokban ugyanis a hatalmas óvszercsarnokban zajló bajnoki tornán kell bizonyítania Goronak, aki még a főbossként megjelenő "kondom mesterrel" is szembe kell hogy nézzen. 

 Személyes kedvencem az a rész, amelyikben hősünk egy erdőben Okamoto márkájú gumikkal harcol különböző szexuális úton terjedő betegségek ellen:

Az animéhez készült egy szintén zsánerhű opening is, amelyben japán énekesek kiáltják egyszerre, hogy "CONDOM!": 

 A vállalat egy rövid közleményt is mellékelt a műfaj minden jegyét lenyűgözően hibátlanul imitáló animéhez a saját weboldalán„Sajnos nem tudjuk biztosan állítani, hogy a japánok teljesen tisztában lennének az óvszer helyes használatával és arra a felismerésre jutottunk, hogy nem is preferálják a szexuális felvilágosítást. Éppen ezért az edukálásuk céljából egy kis hozzáadott humorral elkészítettük ezt az animációs filmet."

Na, Goronak hála biztos mindenki jobban odafigyel ezentúl az aktusok előtt.

(DAZED)

Hozzászólások

Érdekes lehet