Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Győzike élő adásban áldotta meg a születendő kislányomat, szóval garantált az aranyélet

Győzike élő adásban áldotta meg a születendő kislányomat, szóval garantált az aranyélet

Offmedia- 2016.11.16. 16:28
2463
És be is jelölt Facebook-on, örök dicsőség szállt a családra.
Itt még nem tudhattuk, hogy mekkora szerencse éri hamarosan a családot.
Vannak azok a pillanatok az életben, amit örökre elraktározol a hippokampuszodban és további léted meghatározó része lesz, melyet bármilyen pillanatban elő tudsz húzni, mint egy régi polaroidot a szekrényből. Az első csók általános iskolában, egy emlékezetes közös nyaralás a haverokkal, vagy nem is tudom, mondjuk mikor Győzike élő egyenes adásban áldja meg a születendő gyermekedet, akinek még nevet is ad:Bevallom nem számítottam erre, habár a párom Győzike rajongó és az unokatesója is, mikor együtt vannak akkor folyamatosan nyomják a showjából átemelt poénokat, de más úgy érezni, hogy ismersz valakit és veletek van minden percben, és más megáldva lenni a keze által és érezni a melegséget.

Hogy miért fordult át az áldás a felénél távgyógyításba? Nem tudom. Hogy mit keresett ott egy kötögető mamóka, aki néha rosszalló pillantásokat vetett Győzire, mikor csúnyán beszélt? Nem tudom. És nem is akarok tippelni, mert ahogy a bölcs Mark Twain mondta anno: "Nem az sodor bajba, amit nem tudsz, hanem amit holtbiztosan tudsz, csak épp rosszul.

Az eset után rögtön a Csipkerózsika meséje jutott eszembe, amiben a három tündér jókívánságokat mondott a babának. A mi tündérünk ugyan Azerbajdzsán zászlajának színei helyett inkább zebramintát hord, de az elátkozott asztal után biztos vagyok benne, hogy a varázslat világa az ő életét is átszövi. Egy dolgot mindenesetre meg tudok ígérni akkor is, ha végül nem is Eszmeralda lesz a kicsi anyakönyvezett neve: itthon mindig így fogjuk hívni! Köszi Győzi! ❤️❤️❤️

Írta: Diana

Az Off Média teljes szerkesztősége nevében sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak és a születendő kis (néha igen-néha nem) Eszmeraldának!

Ajánlott

Hozzászólások