Keresés
28O
Budapest
2017.06.23., péntek (Zoltán)

Halálos kiütést kapott egy kanadai bokszoló

Erdélyi József Attila- 2017.06.19. 15:03
5168
A kanadai Edmontonban rendeztek pénteken egy nehézsúlyú ökölvívó mérkőzést, ahol a 34 éves Tim Hague is a szorítóba lépett. A bokszoló olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy két nappal a kiütése után elhunyt.
Korábban Hague az UFC-ben harcolt. ahol 34 meccséből 21-et nyert meg. Időközben ökölvívásra váltott, habár abban kevésbé volt olyan sikeres: négy meccséből hármat elvesztett (ebből kettőt kiütéssel).

A múlt pénteken Adam Braidwood volt az, aki egy hatalmas ütéssel elfektette Hague-t. Az ütés következtében súlyos agyvérzést kapott, azonnal kórházba szállították, ám az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

"Szomorúsággal és szívfájdalommal jelentjük, hogy Tim a mai napon elhunyt" - adta ki egy közleményben a család. " Szerettei társaságában, a kedvenc számait hallgatva ment el, nagyon hiányzik mindenkinek."

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom

18+

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek MTTV. általrögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 évesElmúltam 18 éves