Keresés
4O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)

Harry Potter is rárántott

Offmedia- 2015.10.29. 15:38
171
Őszintén vallott a Playboynak.

GettyImages 457551664
Fotó: Getty / Europress

Daniel Radcliffe sohasem volt az a szégyellős fajta. Nem zavarta az sem, amikor egy film forgatásán kellett teljesen levetkőznie, így az sem volt számára furcsa, hogy a Playboy magazinnak adott interjúja közben igen pikáns kérdéseket tettek fel neki. A színész teljesen lazán válaszolt mindenre, és azon sem lepődött meg, hogy Harry Potter önkielégítési szokásairól faggatták.

„Persze, Harry Potter is csinálta, de nem a forgatási szünetekben. Egyszerűen képtelen lettem volna például Alan Rickman szemébe nézni, miután rárántottam a lakókocsimban.” – nyilatkozta Daniel. Érdekes a kérdés, ugyanis mostani barátnőjével, Erin Darke-kal egy közös filmjük, a Kill Your Darlings forgatásán jöttek össze. Ez még nem lenne extra, de volt egy olyan jelenetük, ahol orális szexet kellett imitálniuk. Ezután pedig már működött közöttük a kémia.

Danielt kérdezték a rajongóiról is, aki csak annyit mondott, hogyha bunkók, akkor nem áll meg nekik, sőt, el is küldi őket. „Rupert Grint nem képes nemet mondani a rajongóknak. Egyszer ebből baj is lett, ugyanis az egyik lány lakásán kötött ki, akitől igazából nem is akart semmit.” – nyilatkozta a Harry Potter sztárja.

Hozzászólások