Keresés
11O
Budapest
2017.10.22., vasárnap (Előd)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Haza akarták vinni a vadasparkból a bébi bölényt, mert azt hitték fázik

Haza akarták vinni a vadasparkból a bébi bölényt, mert azt hitték fázik

Offmedia- 2016.05.17. 10:43
265
Az emberi hülyeség határtalan, ez most egy bölényborjú életébe került...
A fotót egy szemtanú készítette és osztotta meg.
Forrás: Facebook

Turistaként érkezett apa és fia egy (eddig meg nem nevezett) vadasparkba vasárnap az Amerikai Egyesült Államokban. Miközben terepjárójukkal járták a területet egy bölényborjúra lettek figyelmesek, mely elhagyatottnak tűnt, és nagyon fázott. Legalábbis a két férfi szerint.

Ekkor, egy meglehetősen rossz döntést hoztak. Megfogták a kis bölényt és bepakolták az autójukba. Az esetnek több szemtanúja is volt, akik rögtön riasztották a vadőröket. Mire ők a helyszínre értek a terepjáró már árkon-bokron túl volt. Az autót sikerült mégis megtalálni és egészen egy Wyoming-ban található ranch-ig követték a rendőrök.

Ott, aztán felelősségre vonták a két férfit, akik azt állították, hogy nagyon aggódtak az újszülött bölény egészségéért, ezért vitték haza, hogy megmentsék az életét.

A bölényborjút visszavitték a parkba, de sajnos a csorda már nem fogadta vissza, az emberek szaga megzavarta a felnőtt állatokat. A picit sajnos, ezért el kellett altatni...

Az apa és fia, egyébként a saját életét is kockáztatta a felesleges akciójával, mert ha netán beleakadnak a borjú anyjába, akár tragédia is történhetett volna.

Bár, az így is történt.

(mashable.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom