Keresés
8O
Budapest
2017.10.21., szombat (Orsolya)

Hihetetlen! Ezek a pasik valaha nők voltak!

Fiji- 2016.04.07. 12:24
1227
Hallottad már a transgender szót? Igen, ez egy másik kifejezés a transzszexualitásra. Egy olyan állapotot jelöl, amikor az ember nem tud azonosulni születési nemével. A transznemű emberek azt mondják, hogy úgy érzik magukat, mintha saját testük csapdájában lennének – a férfiak hím nemi szervekkel születnek, ám legbelül nőknek érzik magukat, de ugyanez igaz lehet a nőkre is, női testben férfi identitásra vágynak.

A legtöbb transzszexuális szeretne nemet váltani, azonban ez nem egy könnyű és olcsó procedúra. Most nyolc férfit mutatunk be, akikről már nem mondanád meg, hogy valaha nők voltak.

JAKE GRAF


Az első Jake Graf, aki jelenleg filmrendezőként, színészként és íróként tevékenykedik. És persze szívesen áll modellt is. Saját átalakulásáról képes nyíltan beszélni, ezért a transznemű emberek nagykövetének is akarták választani.

BENJAMIN MELZERA német fitnesz-modell 23 éves korában döntötte el, hogy nemet vált. Elhatározását anyja is megértette, és mindenben támogatta fiát.

LEO SHANG


Kínából származik Leo, aki jelenleg az amerikai Michigane-ben él. A fiatal, mielőtt kés alá feküdt, nagyon sok cikket olvasott a transzneműekről, majd pedig fejest ugrott és férfivá operáltatta magát. Leo annak érdekében, hogy másoknak is erőt adjon, rendszeresen posztol magáról az Instagramra.

LAITH ASHLEYAz izmos Laith Ashley diplomáját pszichológiai szakon végezte, jelenleg pedig biztosítási tanácsadóként dolgozik. Szívügye, hogy támogassa a HIV/AIDS betegeket. A hírnevet a transz-modellkedés hozta meg számára.

SHANE ORTEGAAz egyik olyan amerikai katona, aki nyíltan beszél nemének megváltoztatásáról. Shane Irakon kívül szolgált még Afganisztánban is.

RYAN CASSATAA fiatal amerikai zenész, író, filmes, színész és aktivista, 18 éves korában döntötte el, hogy ő bizony férfi lesz. A középiskolai évek alatt sok atrocitás érte, most azonban felettébb sikeres. Zenél fesztiválokon, de részt vett az American Idol tehetségkutatóban is.

AYDIAN DOWLINGVan, akinek nem kell piacra menni az izmokért, ilyen Aydian Dowling is, akiből csak árad a tesztoszteron. Érdekesség, hogy nőként jött a világra, átoperáltatta magát, most pedig boldog házasságban él feleségével, akivel már gyerekük is született (spermabank által).

LEO CALDWELLLeo a Courier Post újságírója volt, cikkei főleg a transzneműekről szólnak, illetve azok problémáiról. Jelenleg feleségével, Natashával él együtt.

Foto: facebook, instagram

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom