Keresés
3O
Budapest
2017.11.21., kedd (Olivér)

Idris Elba nagyszerű szilvesztere

Ráthgéber Réka- 2016.01.01. 00:37
122
Ennél jobb évzárást el sem tudott képzelni a színész.
Forrás: rollingout.com

Idris Elba nem unatkozott az utóbbi időben. A Discovery csatornán saját sorozatot kapott, két kategóriában is jelölték a Golden Globre-ra, és több nagyszerű filmben is szerepelt az év során. Már ez is elég volt ahhoz, hogy büszkén zárja le 2015-öt, de a színész nem tudott nyugton maradni.

II. Erzsébet minden évben szilveszterkor megjelentet egy listát, amelyen azok az emberek szerepelnek, akinek szeretné odaadni a Brit Birodalom Rendjének tiszti fokozatát (vagyis az OBE-t). Idris Elba maga is meglepődött, amikor kiderült, hogy az ő neve is szerepel a kitüntetettek között. „Díjak és kitüntetések többféle okból kifolyólag kerülnek hozzám. Ezeknek nagyon örülök, de ha maga a királynő és az országom tüntet ki, akkor az büszkeséggel tölt el. Micsoda év!” – nyilatkozta a színész.

Idris mellett David Oyelowo is az illusztris társaság tagja ebben az évben. Kapott már hasonló kitüntetést több angol focista, mint például David Beckham és Frank Lampard, de akadnak a díjazottak között hollywoodi hírességek, és számtalan tudományágban jól teljesítő kutatók is. Gratulálunk!

Hozzászólások