Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Így készült Will Smith Lánchídra felmászós videója, amivel megnyerte az "In My Feelings" kihívást

Így készült Will Smith Lánchídra felmászós videója, amivel megnyerte az "In My Feelings" kihívást

Erdélyi József Attila- 2018.07.18. 18:51
"Majdnem meghaltam Drake miatt"
Bejárta a világot a videó, amin Will Smith felmászik a budapesti Lánchídra, majd egy kis táncot is lejt több mint 200 méterrel a föld felett, de most végre azt is megnézhetjük, hogyan készült a merész mozgóképes lájkvadászat.

A Drake "In My Feelings" című dalával futó, extrém helyeken való táncolásos kihívás részeként elkészült videó azóta rengeteg utánzót vonzott be, egymás után vedlenek át a részeg turisták hídmászókká, amíg a rendőrség le nem könyörgi onnan őket. Talán pont ezért figyelmeztet a "hogy készült" videó első képkockája rögtön arra, hogy ezt senki se próbálja meg Will után csinálni. A színész és zenész amúgy többször megkérdezte a stábját az akció alatt, hogy ez legális-e, és hogy szereztek-e rá engedélyt, de a krú inkább csöndben maradt, nem véletlenül, a Budapest Közút kommunikációs vezetője állítja, nem kérték semmilyen engedélyt a mászásra, pedig kellett volna, és valószínűleg meg is kapták volna. Országimázsnak viszont tökéletes volt a Will szavaival élve "bugyuta és veszélyes" mutatvány.

Will Smith az elmúlt hetekben nálunk forgatta legújabb, Gemini Man című filmjét, ezért tartózkodott Budapesten, a Lánchíd mászás az utolsó itt töltött napján lett felvéve.

Hozzászólások

Érdekes lehet