Keresés
6O
Budapest
2017.11.23., csütörtök (Kelemen, Klementina)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Ilyen gyorsan kutya még nem durrantott ki száz lufit, mint ez a terrier

Ilyen gyorsan kutya még nem durrantott ki száz lufit, mint ez a terrier

Offmedia- 2016.06.29. 10:49
574
Be is került a Guinness Rekordok Könyvébe nyomban!

Engedjétek meg, hogy bemutassuk nektek Twinkie-t a Jack Russel Terriert. Hogy miért különleges ez a kis örökmozgó kotorékeb? Ő tud ugyanis a világon leggyorsabban kidurrantani száz lufit egy perc alatt!

Taps!

Bizony létezik ilyen "versenyszám" is a Guinness Rekordok Könyvében (bár ezen kicsit sem lepődünk meg), melyet most megdöntött Twinkie. Mindössze 39.08 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy gazdája biztató szavai mellett kivégezze az összes lufit. Ez pedig bődületes rekord, persze, ha tudjuk mennyi volt az előző csúcs.

Valószínűleg nem sokan tudjátok, ezért segítünk: egy másik Jack Russell tartotta, bizonyos Cally, aki a tavalyi Britain's Got  Talent-ben 41,67 másodperc alatt lyukasztotta ki az áldozati bárányként elérakott léggömböket. Őt, akkor szerényen Cally a csodakutyának hívták csak rajongói. Eddig...

Twinkie, így több mint három másodpercet vert rá, ezzel pedig felülhetett a lufidurrantás trónjára! A kutyus egyébként volt honnan örökölje a tehetségét, hiszen anyja, Anastasia majd' hét évig volt rekorder ugyanebben a számban. Neki 44,49 másodpercre volt szüksége a teljes romboláshoz.

Gratulálunk Twinkie, jó kutya vagy!

Taps!

(mashable.com nyomán)

Hozzászólások