Keresés

iPhone 7-re változtatta a nevét egy ukrán fiú

Offmedia- 2016.10.31. 08:00
5474
Sosem találnád ki, miért tette.
Nem mindennapi dolgot tett meg egy 20 éves ukrán fiú azért, hogy az övé lehessen egy iPhone 7-es készülék. Egy elektronikai áruház olyan akciót hirdetett, hogy az első öt ember, aki megváltoztatja a nevét iPhone 7-re, kap egy-egy készüléket - teljesen ingyen. Olexander Turin pedig úgy döntött, vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget, nevet váltott, pénteken pedig már át is vehette a hőn áhított készüléket - írja a Washington Post.

Forrás: Getty Images
A fiatal fiú, immáron  iPhone Sim néven azt nyilatkozta, lehet, hogy majd egyszer visszaváltoztatja a nevét az eredetire - talán akkor, ha majd gyermekei lesznek. A családja és a barátai egyébként először nagyon megdöbbentek, de aztán megbékéltek a gondolattal.

A nővére például azt mondta, hogy nehéz volt elfogadni, és nehéz elhinni, hogy ez tényleg megtörtént.

Az iPhone 7-es egyébként 850 dollárba kerül Ukrajnában (240 ezer forint), a névváltoztatásért pedig csupán 2 dollárt (567 forintot) kell fizetni.

Magyarországon még ennél is többet kell fizetni az Apple új készülékéért - világszerte ugyanis itt a legdrágább ez az okostelefon. A 32 gigabájtos iPhone 7 ára 256 ezer forintba, a szintén 32 gigabájtos iPhone 7 plus pedig 300 ezer forintba kerül.

Ajánlott

Hozzászólások