Keresés
7O
Budapest
2017.11.22., szerda (Cecília)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Ismerd meg a pit bullt, akinek le nem fagy az arcáról a mosoly, mióta örökbefogadták

Ismerd meg a pit bullt, akinek le nem fagy az arcáról a mosoly, mióta örökbefogadták

Offmedia- 2016.07.19. 11:32
819
Még ha nem is rajongsz a fajtáért, Brinks láttán tuti megenyhülsz.
Forrás: instagram

Mindenki hallott már sztorikat brutális, vérengző pit bull kutyákról. Elég, akár a Mónika Show egyik legemlékezetesebb részére gondolni... 

Pedig, a kutya olyan, amilyennek neveled, tehát valóban a gazda felelőssége, hogy milyen vérmérsékletűvé válik a kedvence. 

Következzen most Brinks története, aki a Brooklyn-ban kószált már jó ideje. Értsd: valaki elegánsan kitette az utcára, azóta pedig kóbor kutyaként teltek a mindennapjai. Míg egy nap találkozott egy emberrel, és annak a kutyájával. A kétlábút Jon-nak, a négylábút pedig Demo-nak hívják. A véletlen találkozás, úgy összehozta a hármójukat, hogy aztán Briks csatlakozott hozzájuk, és azóta elválaszthatatlanokká váltak. Jon hazavitte a kutyust és hosszasan kutatott a gazdái után, ám nem járt sikerrel, hogy megtalálja őket, így Brinks nála maradt.

Ennek már több, mint 12 éve, de az örökbefogadott pit bull arcán azóta is ott virít a huncut mosoly a boldogságtól, hogy találkozhatott Jon-nal, na meg Demo-val, és kapott még egy esélyt az élettől. Ennek, pedig szemmel láthatóan nagyon örül!

Brinks és a mosolya egyébként az egész világot bejárta már, Instagramon például 21.000 követője van.

Az oda feltöltött képekből válogattunk nektek párat.

Csíííz!!!

Forrás: instagram

Forrás: instagaram


További képekért kattints IDE!

(boredpanda.com nyomán)

Hozzászólások