Keresés
4O
Budapest
2017.11.20., hétfő (Jolán)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Jó arc virginiai rendőrök fagyit osztogattak büntetőcédulák helyett

Jó arc virginiai rendőrök fagyit osztogattak büntetőcédulák helyett

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.02. 15:12
537
A járőrök megszerették volna köszönni a lakosság támogatását.
Mostanában elég nagy a feszültség Amerikában a rendőrök és a civilek közt. A rendőrök botrányt botrányra halmoznak és mikor botrányt írunk, igazából fegyvertelen feketék lelövéséről beszélünk. A másik oldalon persze a rendőröknek is megvan a maguk frusztrációik mivel nem elég, hogy minden nap az életüket kockáztatják, de mostanában egy-két szervezett támadást is szerveztek ellenük, a hónap elején például 5 rendőr veszítette életét, mikor egy távcsöves ámokfutó válogatás nélkül lőtt bárkire, akin egyenruha volt.

Talán ezért is ennyire szívszorító, hogy az alábbi videóban a virginai rendőrök megpróbálnak kicsit közelebb kerülni a lakossághoz. A zsaruk ugyanis egy cuki szívatást találtak ki a gyanútlan járművezetőknek. Az átverés lényege annyi volt, hogy megállították őket, majd megbüntették őket azért, amiért a nyári melegben nem tartanak maguknál jégkrémét. A büntetés pedig igazából egy ajándék jégkrém volt.

A videóban szereplő nő először nem tudja hova tenni a dolgot, majd mikor kiderül, hogy csak poén az egész, alig bírja abbahagyni a nevetést. A videót már több mint 6 millióan látták.

(Complex)

Hozzászólások